Як вимочувати зайця в оцті?

1. У оцті Приготуй розчин, змішавши воду та яблучний оцет (На 1 літр води 60 мл оцтової кислоти). Залий тушку і вимочуй протягом 3-4 годин.

Вимочувати можна у звичайній чистій воді, у молоці, слабкому розчині оцту чи вина. Часом коригуйте процес самостійно залежно від ваших ресурсів. Можна залишити м'ясо вимочуватися на ніч, а можна обмежитись і 30 хвилинами, якщо поспішайте.

З зайця можна готувати печеню, шпигувати його салом або іншими сортами м'яса, доповнювати різними соусами, тушкувати, готувати супи та бульйони. Зайчатина чудово поєднується з овочами: картоплею, капустою, морквою. Оригінальною стравою буде паштет із зайця.