Як використовувати сушені гриби?

Відварені сушені гриби можна додати в борщ або борщ, або приготувати з ними чудовий грибний суп (кілька картопля, морква, цибуля, зелень, сушені гриби, трохи перлової крупи, подавати зі сметаною, перед подачею можна прикрасити петрушкою та/або дрібно рубаним кропом).Oct 23, 2016

Перед варінням необхідно ретельно промити сушені гриби теплою водою для видалення піску. Після гриби потрібно замочити у холодній воді на 2-3 години, можна і на ніч. За цей час гриби «згадають» свою структуру та обсяг. Підсолювати воду для замочування слід тільки в тому випадку, якщо ви будете смажити гриби.

Вимиті гриби слід подрібнити та помістити в каструлю, заливши холодною водою. Потім каструлю ставлять на вогонь, доводять до кипіння, після чого потрібно зняти пінку, що утворилася, і зменшити вогонь. Після закипання гриби необхідно варити від 30 до 90 хвилин (залежно від виду грибів).

  1. 1Замочити гриби на 10-15 хвилин до набухання. Потім воду злити.
  2. 3Покласти гриби у киплячу воду.
  3. 4Додати обсмажену моркву з цибулею.
  4. 6Варити 15-20 хвилин.
  5. 7Закинути макаронні вироби (локшину) на око, на смак.
  6. 8Додати сіль, спеції, трави до смаку.
  7. 9Вимкнути вогонь, дати настоятися 10-15 хвилин.