Як вибрати баранину для запікання?

Як вибрати доброякісну та свіжу баранину Доброякісна баранина на дотик пружна та еластична, її жир білого кольору.. Якщо жир має якусь жовтизну і пухкість, це м'ясо старого барана чи вівці. При покупці не забудьте зробити тест на ямку після натискання.Jun 14, 2016

Окіст – найделікатесніша частина барана, вона найчастіше використовується для запікання та смаження. І звичайно ж, з стегенця виходить найсмачніший шашлик. А ще, можна приготувати з баранячого стегенця соковиті, ніжні манти або узбецький плов, аромат якого ні з чим не порівняти, і знову ароматне рагу зі свіжими овочами.

гарної баранини завжди крупнозерниста консистенція м'яса; -Кістки баранини повинні бути білими (це ознака молода баранини, у ягнят кістки відрізняються трохи рожевим відтінком); -жиру на гарною бараниною має бути мінімальна кількість (на самому м'ясі повинні добре проглядатися прожилки);

Його м'ясо найніжніше, з нього не потрібно зрізати зайвий жир. Молочне ягня дуже легко готується: достатньо додати сіль, перець і запекти блюдо в духовці. Вибираючи м'ясо, зверніть увагу на колір. Воно має бути світло-червоним із білим пружним жиром.