Як вдихати пари самбуки?

Напій п'ють, а потім вдихають пари самбуки в першому келиху через трубочку. Кавові зерна розгризають. На перевернутий догори дном келих капають кілька крапель теплої самбуки після процедури підпалювання та вдихають через ніздрю.

Алкоголь підпалюється. Через 7-10 секунд напій переливається в чистий келих, а тим часом порожній перевертається нагору дном на серветку. Самбука випивається одним ковтком. А потім через трубочку потрібно вдихнути ароматні пари із ємності, в якій трохи раніше гарно горів напій.

Навіщо вдихати пари самбуки Все через ті ж ефірні олії. Любителям анісового аромату, вдихання парів італійського напою здатне доставити додаткову насолоду. Крім того, для людей богемного складу цей процес асоціюється з сумнівним шармом декадентських кокаїнових оргій.

Самбука розливається у вузькі стоси, підпалюється. Полум'я повинно горіти 5-8 секунд, після чого його гасять сильним видихом і швидко випивають лікер, доки він не охолонув. Це дозволяє максимально розкритися букету напою. У такий спосіб можна випити багато самбуки, особливо в дружній та веселій компанії.