Як варити самогон у каструлі?

Технологія перегонки

  1. У великій каструлі встановити підставку, потім налити туди брагу. …
  2. Зверху поставити каструлю меншого діаметру, яка виконує функцію збірки самогону. …
  3. Зверху поставити тазик чи сковорідку, наповнену водою. …
  4. Місце з'єднання куба та охолоджувача герметизувати тестом або мокрою ганчіркою.

Терміни коливаються від 3 до 14 днів, але важливо не перетримувати брагу, оскільки тоді в ній накопичуються шкідливі речовини. Готовність браги визначається за кількома параметрами: за середніми термінами, припиняється активне виділення вуглекислого газу, йде насолода, формується новий смак.

Російське законодавство, на відміну від радянського, дуже лояльне до тих, хто в домашніх умовах виробляє самогон. Раніше вже за наявність у будинку самогонного апарату суворо карали. Зараз гнати самогон можна, але для індивідуальних цілей – відповідальність за це відсутня.