Як швидко розморозити Мусовий торт?

🍭Помістіть торт із морозилки в холодильник. Не розморожуйте його поза холодильником – потече та зіпсується! 🍭Залежно від розміру торта, на розморожування всіх шарів потрібно не менше 3-5 годин. 🍭Зберігати мусовий торт можна 2-3 дні в холодильнику сміливо.Sep 21, 2020

Усе мусові торти та десерти заморожуються та зберігаються в морозильній камері до 1 місяця. Оформлений, але ще заморожений торт повинен пройти поступову процедуру розморожування (дефростацію) у холодильнику (3-4 години), після чого його можна подавати на стіл або віддати замовнику.

У холодильнику Важливо, що холодильник більше підходить для здійснення дефростації – розморожування мусового торта. Для цього необхідно помістити торт у холодильник на 5-6 годин. Це один із необхідних кроків у процесі приготування торта.

Кур'єр чи кондитер Вас обов'язково попередить, у якому стані торт доставлений до Вас. Якщо мусовий торт до Вас доставлений у підмороженому стані, – залиште його при кімнатній температурі (без прямих сонячних променів!) на 1:00 або в холодильнику на 2-3 години до чаювання.