Рецепт «Заморожений шпинат на пательні":
- Підготуємо усі необхідні інгредієнти. Шпинат розморожувати не треба! …
- Розжарюємо сковороду, відправляємо розчинятися вершкове масло.
- Прямо з пакета висипаємо шпинат.
- До шпинату додаємо майонез, рубаний часник, солимо, перчимо за бажанням. …
- Відкриваємо кришку та корисний гарнір готовий!
31-Mar-2018
Як це є Можна готувати його на пару, гасити, розміщуючи в пароварку або на сковороду відразу в замороженому вигляді. Подрібнений шпинат додають у салати, супи, овочеві пюре, омлети, начинку для пирогів.
Розморожувати шпинат краще в друшляку чи ситечці, поставленому на миску чи каструлю, щоб туди стікала вода. На це потрібно півтори-дві години за кімнатної температури. Безпосередньо перед використанням зелень необхідно обережно віджати.