Як приготувати заморожений шпинат?

Рецепт «Заморожений шпинат на пательні":

  1. Підготуємо усі необхідні інгредієнти. Шпинат розморожувати не треба! …
  2. Розжарюємо сковороду, відправляємо розчинятися вершкове масло.
  3. Прямо з пакета висипаємо шпинат.
  4. До шпинату додаємо майонез, рубаний часник, солимо, перчимо за бажанням. …
  5. Відкриваємо кришку та корисний гарнір готовий!

31-Mar-2018

Як це є Можна готувати його на пару, гасити, розміщуючи в пароварку або на сковороду відразу в замороженому вигляді. Подрібнений шпинат додають у салати, супи, овочеві пюре, омлети, начинку для пирогів.

Розморожувати шпинат краще в друшляку чи ситечці, поставленому на миску чи каструлю, щоб туди стікала вода. На це потрібно півтори-дві години за кімнатної температури. Безпосередньо перед використанням зелень необхідно обережно віджати.