Як приготувати гриби?

Пам'ятайте, що варити заморожені печериці доведеться хвилин на 7-10 довше.Скільки треба варити печериці

ПризначенняСкільки варити
Маринування15–20 хвилин у маринаді
Заморожування3-5 хвилин
Жарка чи запікання3-5 хвилин
Засолювання10 хвилин

•Sep 14, 2022

Після закипання варіть свіжі білі гриби:

  1. для смаження – від 20 до 30 хвилин;
  2. для заморожування – 15–20 хвилин;
  3. для засолювання – 30-40 хвилин;
  4. для маринування – 30-40 хвилин;
  5. для супу – 30-40 хвилин.

Jul 11, 2020

лисички та подосиновики варяться 20 хвилин. маслюки і моховики – 25-35 хвилин.

  1. грузді – їх потрібно замочувати в підсоленій воді на 1-2 години, а вони варяться близько 20 хвилин.
  2. білі гриби – воду після закипання обов'язково злийте, залийте нову та варіть близько 30-50 хвилин.
  3. опеньки – їх потрібно варити близько 40-60 хвилин.

Sep 15, 2021