Пам'ятайте, що варити заморожені печериці доведеться хвилин на 7-10 довше.Скільки треба варити печериці
Призначення | Скільки варити |
---|---|
Маринування | 15–20 хвилин у маринаді |
Заморожування | 3-5 хвилин |
Жарка чи запікання | 3-5 хвилин |
Засолювання | 10 хвилин |
•Sep 14, 2022
Після закипання варіть свіжі білі гриби:
- для смаження – від 20 до 30 хвилин;
- для заморожування – 15–20 хвилин;
- для засолювання – 30-40 хвилин;
- для маринування – 30-40 хвилин;
- для супу – 30-40 хвилин.
Jul 11, 2020
лисички та подосиновики варяться 20 хвилин. маслюки і моховики – 25-35 хвилин.
- грузді – їх потрібно замочувати в підсоленій воді на 1-2 години, а вони варяться близько 20 хвилин.
- білі гриби – воду після закипання обов'язково злийте, залийте нову та варіть близько 30-50 хвилин.
- опеньки – їх потрібно варити близько 40-60 хвилин.
Sep 15, 2021