Які бувають цукерки?
- Лікерні
- МСВ
- Збивні
- Желейний
- Грильяж
- Пралінові
- Помадні
- Марципанові
May 16, 2022
Види шоколадних цукерок
- з праліне – суміш зі смажених горіхів з цукром та жиром;
- помадка – маса з цукру, патоки та молока;
- з желе – фруктова желейна маса;
- суфле – суміш яєчного білка з сиропом;
- грильяж – мелені зацукровані горіхи;
- цукерка трюфель – кремова начинка з олії та вершків;
Залежно від використовуваних інгредієнтів, всі види кондитерських виробів поділяються на дві основні групи: цукристі (шоколад, мармелад, карамель, цукерки, халва, драже) та борошняні (печиво, пряники, торти, кекси, вафлі, тістечка).