Як називаються різні цукерки?

Які бувають цукерки?

  • Лікерні
  • МСВ
  • Збивні
  • Желейний
  • Грильяж
  • Пралінові
  • Помадні
  • Марципанові

May 16, 2022

Види шоколадних цукерок

  • з праліне – суміш зі смажених горіхів з цукром та жиром;
  • помадка – маса з цукру, патоки та молока;
  • з желе – фруктова желейна маса;
  • суфле – суміш яєчного білка з сиропом;
  • грильяж – мелені зацукровані горіхи;
  • цукерка трюфель – кремова начинка з олії та вершків;

Залежно від використовуваних інгредієнтів, всі види кондитерських виробів поділяються на дві основні групи: цукристі (шоколад, мармелад, карамель, цукерки, халва, драже) та борошняні (печиво, пряники, торти, кекси, вафлі, тістечка).