Як надовго зберегти кавун?

Умови зберігання плодів Підходяща для зберігання температура не вище +5 градусів, оптимальна вологість – 85%. Щоб зберегти кавун до Нового року, в приміщенні повинна бути циркуляція повітря, а плоди мають плодоніжку вниз.

За відсутності льоху – покладіть ягоду в приміщення, захищене від сонячних променів, попередньо підстеливши м'яку тканину, ковдру або рушник. Періодично перевертаючи, кавун збережеться набагато краще. Цілий кавун зберігати можна в холодильнику, у разі він збережеться до 3-4 місяців.

Оптимальною є температура +2-5 градусів за вологості 70-85%. Тому ідеальним місцем є холодильник. На жаль, багато кавунів туди не поміститься, тож плоди можна зберігати у льоху. Також підійде гараж, балкон, якщо взимку там зберігається плюсова температура.