Як мармелад впливає на кишечник?

Спочатку поговоримо про шкоду цієї солодощі. Через великий вміст цукру цей продукт заборонений діабетикам, але для них виготовляють інший мармелад. Цукор також може спричинити карієс.

Користь мармеладу Пектин знижує рівень холестерину, відновлює вуглеводний та ліпідний обміни, бореться із захворюванням шлунково-кишкового тракту, стимулює швидке загоєння пошкоджених ділянок шкіри, допомагає очистити організм від важких металів.

Корисні властивості мармеладу

  • знижує рівень шкідливого холестерину;
  • виводить з організму шкідливі речовини та сполуки;
  • покращує роботу печінки;
  • нормалізує роботу підшлункової залози;
  • прискорює регенерацію шкіри у разі її ушкодження;
  • полегшує симптоми похмілля;
  • допомагає контролювати апетит;