Як легко вирівняти торт?

Шпатель – це дуже важливий інструмент для вирівнювання торта. Здебільшого, саме від правильно підібраного шпателя залежить вирівнювання торта. Підбирайте лише металевий шпатель. Шпатель має бути рівним і мати кут 90 градусів, з ним буде максимально зручно вирівнювати торти.

Рука зі шпателем має бути нерухомою, а друга рука крутить поворотний стіл. Шпателем вирівняйте боковини. Для зручності можна дивитися на торт, присівши при цьому трохи навпочіпки – завдяки цьому ви побачите рівний торт чи ні. Шпатель має бути рівно під 90 ° до торта.

Використати відразу не можна! Потрібно обов'язково дати відлежати кілька годин, а краще – ніч, загорнувши у харчову плівку. Після цього бісквіт стане слухнянішим, менше кришитиметься, і його буде легше розрізати на рівні коржі. Ось такі.