Як і скільки варити мідії?

Як варити мідії

  1. Варенозаморожені мідії без стулок будуть готові через 2-3 хвилини.
  2. Вареноморожені мідії у стулках приготуються за 3 – 4 хвилини.
  3. Свіжі мідії у стулках варяться або тушкуються в середньому 5 хвилин.
  4. Свіжоморожені молюски без стулок готуються від 5 до 7 хвилин.

Як приготувати "Мідії заморожені варені" Посоліть воду і приправте спеціями до смаку. Зменшіть газ на мінімум і опускайте потроху мідії у воду. Варіть 3-5 хвилин, залежно від розміру. Відразу ж виймайте з води та викладайте на блюдо.

  1. Заморожені мідії розморозити. Цибулю та часник очистити і дрібно нарізати. чебрець промити.
  2. У каструлю викласти мідії, цибуля, часник, гілочки чебрецю. Додати 200 мл води та вино, довести до кипіння. Варити 5-7 хвилин.
  3. Нерозкриті мідії викинути. Лимон нарізати на скибочки. …
  4. Перед подачею викласти на мідії лимон та петрушку.

Dec 16, 2020