Як готувати пасту капеліні?

3 хвилини Опустіть пасту в киплячу воду та повільно перемішайте. Доведіть пасту до кипіння. Паста аль денте вийде, якщо варити її 3 хвилини, періодично помішуючи та не накриваючи кришкою. А тим, хто цінує ніжнішу текстуру пасти, потрібно відварювати її на одну хвилину довше.

Капеліні – Довга і дуже тонка паста товщиною 1 мм. Вермішель – тонка паста до 2 мм завтовшки. Спагетті – Найвідоміша тонка паста, відрізняється довжиною до 50 див.

Капеліні. Позначений у Barilla під номером 1 і має самий тонкий діаметр. Капеліні з італійської перекладається як «тонкі волосся», іноді його ще називають «волосся ангела» (не надто апетитно російською звучить)). Походження – центр Північної Італії.