Як довго можна зберігати червону рибу у морозилці?

У морозилці рибу можна зберігати до 4 місяців. Все це часу вона зберігає свій смак та корисні властивості.

Розміщення солоної риби в морозильній камері при температурі до -8 градусів дозволяє продовжити термін зберігання до півтора місяця. Якщо продукт упакований у вакуумні пакети, а температурний режим налаштований на -8 і нижче градусів, свіжість солоної риби зберігається протягом півтора-двох місяців.

близько 8 місяців – для далекосхідних лососів, судака, щуки, сига та коропових приблизно півроку – для палтуса, морського окуня та тріски, а також мінтаю без спинки та голови в районі 5-6 місяців – для решти морських риб трохи довше – близько 7-8 місяців – для інших прісноводних видів риби

Сира риба зіпсуваласяякщо на її поверхні утворилася напівпрозора плівка білого кольору. Якщо ви помітили їхню наявність, тоді її варто негайно викинути; Консистенція риби.