В якому режимі краще випікати булочки?

я користуюся в основному "верх низ". Температуру менше виставляю, ніж у рецептах, приблизно 180 градусів. Якщо повний великий лист, то за 20 хвилин все добре пропечеться і не засохне. Ще дівчатка радили при випіканні хліба та булочок ставити в духовку під лист ємність з водою.Mar 18, 2557

Переважна більшість випічки краще готувати у режимі “Верх + низ” для електричних духовок або “Низ” для газових. Конвекцію варто включати в самому кінці, якщо хочеться отримати рум'янішу скоринку.

⭐️ Отже, щоб професійно спекти опарне дріжджове тісто: для маленьких пиріжків вам знадобиться розігріти духовку до температури 240 градусів. Час – 10-20 хвилин. Для великих пирогів: 210-230 градусів та 30-35 хвилин.

Верхнє нагрівання з конвекцією забезпечує рівномірне пропікання з скоринкою зверху. Ідеально для запікання будь-чого у формі – наприклад, лазаньї або жульєна, запіканки або суфле. В цьому режимі можна також довести до готовності будь-яку страву, підрум'янити її зверху, створити сирну скоринку тощо.