У чому замаринувати ребра?

У миску покласти мед, гірчицю, кетчуп, соєвий соус, олію та чорний і червоний мелений перець. Розмішати маринад. Замаринувати реберця і покласти в холодильник на 3-4 години. Викласти реберця на лист і полити залишками маринаду.Jul 3, 2020

Як видаляти плівку з реберець?

  1. Підчепіть плівку у кістки столовим ножем.
  2. Підніміть плівку ножем, відтягуючи її, доки вона не лусне.
  3. Утримуючи куточок плівки паперовим рушником, зніміть її з усієї площини ребер.
  4. Намагайтеся зняти плівку одним шматком, а якщо вона лусне, видаліть її частини окремо.

– добре промийте свинячі ребра перед закладкою у каструлю; – води додайте стільки, щоб реберця в ній вільно плавали; – соліть реберця в кінці приготування, за 5 хвилин до кінця варіння; – свинячі ребра варяться за часом приблизно 50 хвилин.

Запікайте в упаковці!

  1. Видаліть етикетку, зробіть невеликий надріз у верхній частині пакета.
  2. Укладіть пакет надрізом вгору на холодний лист і поставте в духовку, розігріту до 180 °С.
  3. Запікайте протягом 80 хвилин.
  4. Для отримання апетитної рум'яної скоринки розкрийте верхню плівку та запікайте ще 15 хвилин.