У миску покласти мед, гірчицю, кетчуп, соєвий соус, олію та чорний і червоний мелений перець. Розмішати маринад. Замаринувати реберця і покласти в холодильник на 3-4 години. Викласти реберця на лист і полити залишками маринаду.Jul 3, 2020
Як видаляти плівку з реберець?
- Підчепіть плівку у кістки столовим ножем.
- Підніміть плівку ножем, відтягуючи її, доки вона не лусне.
- Утримуючи куточок плівки паперовим рушником, зніміть її з усієї площини ребер.
- Намагайтеся зняти плівку одним шматком, а якщо вона лусне, видаліть її частини окремо.
– добре промийте свинячі ребра перед закладкою у каструлю; – води додайте стільки, щоб реберця в ній вільно плавали; – соліть реберця в кінці приготування, за 5 хвилин до кінця варіння; – свинячі ребра варяться за часом приблизно 50 хвилин.
Запікайте в упаковці!
- Видаліть етикетку, зробіть невеликий надріз у верхній частині пакета.
- Укладіть пакет надрізом вгору на холодний лист і поставте в духовку, розігріту до 180 °С.
- Запікайте протягом 80 хвилин.
- Для отримання апетитної рум'яної скоринки розкрийте верхню плівку та запікайте ще 15 хвилин.