У чому різниця між рисом та Булгуром?

– Що корисніше, булгур чи рис? — У рисі є крохмаль, а отже, вживати його можуть не всі. Наприклад, діабетик замислиться, варити йому рис чи утриматися. З булгуром все трохи простіше, він практично не містить вуглеводів, але багатий нутрієнтами – речовинами, що регулюють зростання та обмін енергій в організмі.

Булгур здатний замінити у рецепті Мал, кус-кус та інші злаки.

Булгур – це популярна крупа, виготовлена ​​із пшениці твердих сортів. Зерна обробляють гарячою водою або парою, а потім добре просушуються. Потім відокремлюють оболонку і дроблять, тому помел може бути різним. Булгур – це популярна крупа, виготовлена ​​із пшениці твердих сортів.

Чим корисний булгур Користь булгура дуже різноманітна. Вітаміни групи В, що містяться в цій крупі, допомагають поліпшити стан нервової системи і серця. Вітамін Е – визнаний антиоксидант – допомагає боротися із процесами вікового старіння, нейтралізуючи вільні радикали. Булгур Унікальний тим, що містить холін.