У чому особливість рому?

Смак дуже сильний, з нотами спецій, патоки та карамелі. Цей вид часто використовують у кондитерських цілях. Ароматизований ром зі смаком апельсина, манго, кокосу та лимона добре підходить для коктейлів. Витриманий чи преміум ром витримується понад 5 років і має м'який багатий на відтінки смак і аромат.

rhum) – міцний спиртний напій, що виготовляється шляхом зброджування та перегонки побічних продуктів цукрово-тростинного виробництва, таких як патока та очеретяний сироп. Прозора рідина, що виходить після перегонки, зазвичай витримується в дубових або інших бочках.

Ром – це міцний спиртний напій, отриманий шляхом дистиляції соку цукрової тростини або продуктів переробки цієї тростини (запам'ятайте це «або», воно важливе, ми ще повернемося до нього нижче). Наскільки міцний? У середньому від 35 до 75%.