У чому користь маринованих грибів?

Завдяки високому рівню бета-глюканів, продукт захищає організм від вірусів та зміцнює імунітет. Мариновані гриби також допомагають запобігти появі ранньої сивини, тому що в них є меланін. Він відновлює пігмент і робить колір волосся більш насиченим.Aug 23, 2018

Основні протипоказання для вживання грибів – Загострення захворювань ШКТ, гастрити, виразкова хвороба, коліт, дуоденіт, панкреатит, ниркова та печінкова недостатність.

До їх складу також входить цинк, калій, марганець. Гриби є добрим джерелом бета-глюканів – харчових волокон, що зміцнюють імунітет. Гарні мариновані гриби у банках і тим, що вирізняються низькою калорійністю. У середньому 100 грамів цього продукту міститься не більше 24 Ккал.

За кількістю вітамінів групи В, мариновані гриби перевершують злакові та овочі. Мікроелементи, які містяться у продукті: калій, кальцій, марганець, цинк, фосфор, сірка, мідь. Благотворно впливають на серцево-судинну систему, виводять холестерин із крові, є профілактичним засобом від ракових захворювань.