Скільки зберігаються готові овочі?

Термін зберігання – час, протягом якого їжа зберігає свої властивості, а не просто промерзлу оболонку. Оптимальний термін – 3-4 місяці. Кукурудза, кабачок, гарбуз зберігаються до 8 місяців. Помідори, солодкий перець, чилі – 4 місяці. Raj. 23, 1441 AH

Експерти зазначають, що зберігати готову їжу в холодильнику можна до п'яти-семи днів – залежно від того, як обробляється їжа. А продукти в морозилці, наприклад, можуть зберігатися максимально довго.

овочі тушковані – Термін придатності 18 годин; – картопля відварена, смажена – термін придатності 18 годин. Соуси та заправки для других страв – термін придатності 48 годин.

Тушковані овочі – 18 годин. Картопля відварена і смажена – 18 годин.