Скільки варити заморожений мінтай?

Закип'ятіть воду у каструлі. Зверху встановіть контейнер для варіння на пару. Він не повинен торкатися рідини. Покладіть туди рибу та готуйте 20 хвилин на середньому вогні під кришкою.Jun 9, 2020

Перед Приготуванням рибу необхідно розморозити так, щоб максимально зберегти її поживну цінність. Порада наших технологів: у жодному разі не поміщайте морозиво або філе риби в теплу або гарячу воду. При температурі вище 40 ° С структура білка м'язових тканин починає руйнуватися.

Якщо варити морожену тушку: 1. зверху риба може переваритися, а всередині м'ясо залишиться сирим, готувати таку рибку доведеться вдвічі довше; 2.

Час приготування становить у середньому 20 хвилин. Щоб прискорити процес, можна нарізати рибу меншими шматочками. Готова тріска м'яка, до неї легко входить вилка, а філе легко відділяється від кісток.