Скільки варити ранню капусту?

Ставимо каструлю з водою на вогонь і доводимо до кипіння. Викладаємо капусту у киплячу воду, накриваємо кришкою та готуємо приблизно 10-20 хвилин.

У киплячий бульйон покласти свіжу капусту та картопля. Готуйте близько 10 хвилин. Потім додайте тушковані овочі і перемішайте ополоником. Варіть 15 хвилин|мінути| на слабкому вогні.

Варять суцвіття не довше 10 хвилин: кольорова капуста не повинна перетворитися на кашу. Потім суцвіття подрібнюють блендером з невеликою кількістю бульйону чи молока. Можна приготувати овоч і в пароварці, це навіть корисніше, оскільки в цьому випадку кольорова капуста зберігає максимум мікроелементів та вітамінів.