Скільки солі на літр води для курки?

Заливаємо теплим сольовим розчином (пропорція на 1 літр води 3 ст. ложки без гірки солі).15 Nov 2020

Вимочувати курку можна як у прісній воді з-під крана, так і в мінеральній. Вона теж допомагає позбавити м'ясо від антибіотиків і гормонів, якими "напихують" курок. У мінеральній воді продукт потрібно залишити на 4 години, потім тушку необхідно промити під проточною водою та зайнятися її приготуванням.

Якщо ціль – приготувати смачний бульйон, краще солити на початку, як тільки вода почне кипіти. Щоб у процесі варіння у бульйон з курки виходили як водорозчинні речовини, а й солерастворимые. Якщо хочете, отримати смачну відварну курку, соліть наприкінці, коли бульйон зварився.

Як приготувати маринад на квасі?

  1. Часник подрібнити, зелень дрібно порубати.
  2. З'єднати квас із гірчицею, медом, часником, зеленню та перцем.
  3. Замаринувати птаха на 2–4 години, але краще на ніч.
  4. Запікати курку на решітці або в духовці до золотистої скоринки. Солити за кілька хвилин до готовності або перед подачею.

15 May 2020