Скільки смажиться шашлик узимку?

Приготувати смачний шашлик на відкритому вогні можна, можливо і на мороз, головне, знати кілька простих правил. Через осінні дощі та зимовий сніг дрова напевно наситилися вологою. Якщо ви впевнені, що ваша деревина зберігалася в ідеальних умовах і залишилася повністю сухою, сміливо розпалюйте багаття.

Скільки смажити шашлик В середньому шашлик готується від 15 до 25 хвилин.

25 хвилин Як посмажити шашлик зі свинини М'ясо не повинно розташовуватися надто близько один до одного, інакше по краях воно може не прожаритися. Коли вугілля прогорить і покриється білим попелом, викладіть м'ясо на мангал. Перевертайте шашлик кожні 3-5 хвилин. Свинина смажиться близько 25 хвилин.