Скільки смажити нагетси Єрмоліно?

На сковороду з температурою +150 °С закладають напівфабрикати, не розморожуючи, обсмажують з двох сторін до золотистої скоринки і на повільному вогні доводять до повної готовності протягом 5-10 хвилин або готують у фритюрі протягом 2-5 хвилин. Подають зі свіжою зеленню та соусами.

Духовка: розігрівати 8-10 хвилин, один раз перевернувши до повного прогрівання продукту в попередньо нагрітій до температури 200 ° С духовці. Мікрохвильова піч: розігрівати 2-3 хвилини за потужності 900Вт.

Спосіб приготування:

  1. На сковороді: Розігрійте на сковороді трохи олії та покладіть заморожені нагетси. Прогрівайте їх близько 3 хвилин з кожного боку, періодично.
  2. У фритюрниці: Розігрійте масло, опустіть заморожені нагетси у фритюрницю та …
  3. У духовці: Розігрійте духовку до 200°С.

Не потрібна олія. Смажте заморожені курячі нагетси на повітрі при температурі 400 градусів за Фаренгейтом. (205 градусів С) 10-12 хвилин, овочеві нагетси 6-8 хвилин. Хоча вам не потрібно перевертати самородки на півдорозі, я людина звички і волію це робити.