Скільки потрібно спиртного на 30 осіб?

ДЛЯ 30 ГОСТЕЙ: Шампанське – 15 л/22 бут Вино – 23 л/33 бут Міцний алкоголь – 15 л/22 бут Безалкогольні напої – 45л/45 бут

Приклад розрахунку кількості алкоголю Розрахувати оптимальна кількість пляшок на будь-яку кількість гостей можна за допомогою простої формули: Ігристе (0,4 * n) + Біле, червоне (0,6 * n) + Міцне (0,5 * n), де n – кількість гостей.

І одне з найпідступніших питань – розрахунок алкоголю на кожну людину на банкет.Слід дотримуватись такої схеми для заходу, що триває близько 5-6 годин:

  1. 1 пляшка горілки на двох гостей;
  2. 1 пляшка шампанського на 2-3 гостей (залежить від публіки);
  3. 1 пляшка вина із розрахунку на 1 гостя.