Скільки коржів біля торта Наполеон?

Випікати 10-12 хвилин|мінути|. Остудити. Акуратно розділити тісто на чотири коржаверхню частину можна зрізати для присипки. Кожен корж змастити заварним кремом, також обмазати ним зверху.

Випікати коржі всередині духовки ~5-7 хвилин при температурі ~220-230°C до світло-золотистого кольору. Порада. Час випікання та температура залежатимуть від особливостей духовки, тому при необхідності температуру можна трохи збільшити або зменшити час приготування.

Поставити торт Наполеон у холодильник на 8-12 год. Перед подачею на стіл торт Наполеон посипати крихтами, що залишилися від коржів. За бажанням десерт можна прикрасити свіжими ягодами, шоколадними фігурками або мигдальними пелюстками.