Скільки часу висушувати макаронс?

Випікати близько 15 хвилин|мінути|. Ми починали перевіряти на 12-й хвилині, якщо кришечки трохи рухалися щодо спіднички (а так було завжди), пекли далі, діставали на 15-17 хвилині. Готові макарон повністю стабільні. Дістати лист з духовки, відразу зняти з нього килимок з половинками.

Краї кілець повинні розгладитись приблизно за 10 секунд. Варто бути уважним і не вимішувати тісто надмірно, інакше воно стане занадто рідким, і тістечка розповзуться.

Сушити – не пересушитиголовне. Якщо скоринка буде надто тверда, у духовці макарон будуть підніматися з неймовірною швидкістю, і спідничка вийде велика, неакуратна. Також можливо, що всередині тістечка утворюватимуться порожнечі.