Скільки часу вариться заморожена цвітна капуста?

Викладіть суцвіття капусти у киплячу воду. За бажання рідину можна посолити до смаку. Варіть капусту на середньому вогні 10-15 хвилин. Чим довше вона варитиметься, тим м'якше стане.Feb 15, 2019

У цвітній капусті є вітамін С, калій, магній, залізо, фтор. Регулярне вживання овочів покращує роботу органів травлення, зміцнює м'язи, підвищує опірність організму до шкідливого впливу навколишнього середовища.

Для початку потрібно викласти капусту в ємність для приготування в печі НВЧ та розморожувати протягом 30 секунд. У цей час можна поставити воду на вогонь і довести до кипіння, після чого висипати в каструлю заморожені суцвіття. Тримати капусту у киплячій воді слід 3 хвилини, не більше.

Як та у більшості овочів, при заморожуванні у сирому вигляді у кольорової капусти погіршуються текстура, смак, колір та харчова цінність, тому обов'язково бланшуйте її перед заморожуванням, щоб зберегти все корисне та смачне. І завжди для заморожування вибирайте свіжу міцну цвітну капусту.