Скільки часу гасити курку маленькими шматочками?

Я готувала домашню курочку, тож гасила 1 година 30 хвилин. Для покупної курки буде достатньо 45-60 хвилин. Страву можна вважати готовою, коли м'ясо буде легко проколюватися ножем. Дуже соковиті та смачні шматочки курки, тушковані з цибулею та морквою, подавати у гарячому вигляді з гарніром.

Якщо філе нарізане маленькими шматочкамито на середньому вогні золотиста скоринка утворюється за 5-7 хвилин, не більше. Достатньо кілька разів перемішати, і філе готове. Перед тим, як смажити куряче філе, його потрібно замаринувати хоч би на півгодини.

Скільки смажити куряче філе на сковороді шматочками і повністю Філе курки, нарізане шматочками, слід смажити 15-20 хвилин на середньому вогні. Якщо шматочки мають товщину понад 1,5 см, то після обсмажування їх слід швидко загорнути у фольгу та залишити на 10 хвилин.

Грудки без кістки та шкіри будуть готові приблизно через 15–20 хвилин. При цьому краще розрізати навпіл філе або на великі шматочки. Грудки на кістки та зі шкірою варяться трохи довше — близько 30 хвилин.