Що робить тістоміс?

Тістоміс – це обладнання, призначене для приготування різних видів тіста: дріжджового, листкового, заварного, тіста для пельменів, чебуреків, вареників та ін.

Обов'язки: Ведення технологічного процесу приготування тіста по всіх технологічних фазах для випікання хліба, хлібобулочних та борошнисто-кондитерських виробів. Заміси тесту за суворими технологічними рецептурами з усіма витримками та відлежками. Заміс листкового дріжджового та бездрожжевого тіста.

Тістоміс так і називається – машина для приготування тіста, тістомісильна машинанезважаючи на те, що укомплектований насадкою для мікшування та віночком для повітряних сумішей та кремів. Конструкція апарату, кількість режимів, форма насадок є такими, щоб ідеально замісити різні види тесту.

"Замішують не тільки дріжджове та здобне тісто, але й круте (наприклад, для піци, лаваша чи пельменів), він може перемішувати сухі харчові суміші (мюслі), замішувати продукти для халви та козинаків". "Їм можна, можливо не тільки замішувати тісто, але й перемішувати салати, фарш і т.д.