Що потрібно покласти у бургер?

Ось один із численних варіантів складання бургера (знизу нагору): половина підсмаженої булочки + соус + огірок + котлета + сир + помідор + лист зеленого салату + цибуля + соус + друга половина підсмаженої булочки. Розберемося з кожним шаром збирання бургера.

Збираємо бургер. На нижню половинку булочки намазати кетчуп, майонез, гірчицю, далі покласти котлету, на ще гарячу котлету – платівку сиру, на сир – скибочка помідора, на нього маринований цибулька, далі – пару скибочок маринованого огірка, зверху зверху листок салату .

Бургер зараховується до одного з видів закритого бутерброду.Склад класичного «справжнього» бургера такий:

  • котлети з телятини,
  • пшенична булочка;
  • гірчиця американська;
  • цибуля червона ріпчаста;
  • майонез;
  • мариновані огірки;
  • листок салату;
  • соус для барбекю;