Ось один із численних варіантів складання бургера (знизу нагору): половина підсмаженої булочки + соус + огірок + котлета + сир + помідор + лист зеленого салату + цибуля + соус + друга половина підсмаженої булочки. Розберемося з кожним шаром збирання бургера.
Збираємо бургер. На нижню половинку булочки намазати кетчуп, майонез, гірчицю, далі покласти котлету, на ще гарячу котлету – платівку сиру, на сир – скибочка помідора, на нього маринований цибулька, далі – пару скибочок маринованого огірка, зверху зверху листок салату .
Бургер зараховується до одного з видів закритого бутерброду.Склад класичного «справжнього» бургера такий:
- котлети з телятини,
- пшенична булочка;
- гірчиця американська;
- цибуля червона ріпчаста;
- майонез;
- мариновані огірки;
- листок салату;
- соус для барбекю;