Що не можна робити за онкології?

  • • продукти швидкого харчування (ковбаси, сосиски, готові м'ясні вироби);
  • • всілякі бульйонні кубики, штучні приправи, соєвий соус, майонез та ін;
  • • газовані напої;
  • • продукти, що містять глютамат натрію, та велику кількість «Е».

орегано, шавлія, майоран, м'ята і меліса, кріп і петрушка, естрагон та інші прянощі мають протиракову дію завдяки наявності насиченого зеленого відтінку; ячмінь – наявність ферменту супероксиддисмутазу руйнує вільні радикали, що сприяють зростанню ракових клітин.

Якщо запас глюкози почне виснажуватись, то організм здатний отримати її з інших речовин, таких як білки чи жири. Це означає, що ракова клітина в будь-якому випадку отримає свою порцію харчування, навіть при повну відмову від цукру. З цього випливає висновок, що під час раку можна їсти солодке.