Що можна робити із Чоппером?

Чоппером виходить хороша консистенція супу-пюре з рубаними шматочками, чудовий паштет, фаршмак, фарш для рубаних котлет, рубана зелень для салату. Часто в чоппер мелять сир для салатів, паст. Хороші чопери подрібнюють лід на шматочки, звичайно для отримання льоду потрібен льодогенератор або вже готовий лід.

Якщо вам потрібно готувати фарш, крем-суп, пюре з овочів та дробити лід, вам підійде класичний подрібнювач із 4 ножами. Якщо вам потрібний ширший функціонал, беріть чоппер з різними насадками або розгляньте придбання блендера чи кухонного комбайна.

Подрібнювачем зручно нарізати сире м'ясо чи рибу, створювати рівну овочеву нарізку. За допомогою подрібнювача легко можна, можливо приготувати домашній майонез. Більш потужні сучасні подрібнювачі можуть поєднувати функції міксера або невеликого кухонного комбайна.

Блендер стаціонарного типу оптимально підходить для приготування рідких страв супів, смузі, мусів, соусів, підлив. Крім цього, зрозуміло, у ньому можна подрібнювати та інші інгредієнти – наприклад, м'ясо для котлет, варені овочі для пюре, сир для запіканки або горіхи для випічки.