Що можна їсти при переломі ребер?

Відмінні джерела рослинного білка: горіхи, квасоля, авокадо, шпинат, цвітна капуста, капуста, броколі, соєві продукти та збагачені злаки. Джерела тваринного білка: м'ясо, риба, желатин, молоко, сир, сир, йогурт, сметана.

Згідно з даними багатьох досліджень, правильне харчування при переломах сприяє більш швидкому. зрощення кісток і полегшує реабілітацію.Корисні продукти

  • риба (тріска, скумбрія, лосось та ін), риб'ячий жир;
  • мясні продукти;
  • молочна та кисломолочна продукція;
  • горіхи;
  • насіння;
  • яєчні жовтки;
  • цитруси;
  • банани;

Вітаміни при переломах кісток сприяють поліпшенню обміну речовин і запобігають вимиванню мінералів із тканин.Призначаються такі препарати:

  • DHC Глюкозамін. …
  • Кальцемін Адванс. …
  • Кальцій-Д3 Нікомед. …
  • Колаген Ультра. …
  • Остеосанум.

Dec 6, 2021