Відмінні джерела рослинного білка: горіхи, квасоля, авокадо, шпинат, цвітна капуста, капуста, броколі, соєві продукти та збагачені злаки. Джерела тваринного білка: м'ясо, риба, желатин, молоко, сир, сир, йогурт, сметана.
Згідно з даними багатьох досліджень, правильне харчування при переломах сприяє більш швидкому. зрощення кісток і полегшує реабілітацію.Корисні продукти
- риба (тріска, скумбрія, лосось та ін), риб'ячий жир;
- мясні продукти;
- молочна та кисломолочна продукція;
- горіхи;
- насіння;
- яєчні жовтки;
- цитруси;
- банани;
Вітаміни при переломах кісток сприяють поліпшенню обміну речовин і запобігають вимиванню мінералів із тканин.Призначаються такі препарати:
- DHC Глюкозамін. …
- Кальцемін Адванс. …
- Кальцій-Д3 Нікомед. …
- Колаген Ультра. …
- Остеосанум.
Dec 6, 2021