Що міститься у слабосоленій сьомзі?

У ній міститься велика кількість фосфору, йоду, кальцію, калію, натрію, магнію, цинку, фтору, а також кислота омега-3, яка є ефективним елементом профілактики серцево-судинних захворювань. Крім того, м'ясо сьомги містить комплекс вітамінів – А, В, D, С, РР, Н, що робить цю рибу подвійно корисною.

Сьомга містить велику кількість корисних речовин, які легко і швидко засвоюються організмом.Сьомга протипоказана:

  • при хронічних захворюваннях печінки;
  • при запаленнях та виразках у ШКТ;
  • при сечокам'яній хворобі;
  • при каменях у жовчному міхурі;
  • при гіпертонії;
  • людям, схильних до алергічних реакцій.

Переваги: ​​багато білка, ідеальний склад вітамінів та мікроелементів. Все це дає право слабосолона сімге бути визнаною ідеальним продуктом. Користь: Жири слабосолона сьомги допомагають знижувати високий рівень холестерину, захищають від деяких видів онкологічних захворювань та запобігають утворенню тромбів.