Що містить у собі кабачок?

Містять магній (33 мг на 100 г продукту – 10 % добової норми), калій (460 мг на 100 г – 22 % добової норми), залізо (0,8 мг на 100 г). Магній та калій – найважливіші для роботи серця макроелементи.

– Вони містять вітаміни В1, В2, В9, А, Е, РР, мікроелементи – залізо, магній, цинк, калій, що робить цей овоч незамінним для пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи, його необхідно вживати для профілактики артеріальної гіпертензії, ішемічної хвороби серця, аритмії.

Поліпшиться робота серцево-судинної системи Значна кількість магнію (33 мг на 100 г кабачків) та калію (460 мг) робить кабачки відмінним продуктом для профілактики розвитку багатьох кардіологічних захворювань: ішемічної хвороби серця, аритмії, артеріальної гіпертензії та інших.

Основну частину кабачка складає структурована вода. Крім цього, плоди багаті вітамінами А, В1, В2, С, РР та натуральною клітковиною. У хімічному складі продукту є цінні мінеральні речовини — цинк, кальцій, магній, калій, залізо, натрій, фосфор та інші елементи.