Навіщо потрібно розморожувати м'ясо?

При розморожування м'яса відбувається танення кристалів льоду, що знаходяться в ньому. м'ясний сік поглинається тканинами продукту. Однак частина соку випливає з м'яса і втрачається, внаслідок чого відбувається втрата білкових та екстрактивних речовин, вітамінів і у зв'язку з цим знижується поживна цінність. м'яса.

Розморозити м'ясо в холодильнику (за добу до приготування) Незважаючи на те, що цей спосіб розморожування вважається найтривалішим, але найбезпечнішим, оскільки підтримання постійної температури в холодильній камері дозволяє уникнути розмноження бактерій.

Не розморожуйте м'ясо у теплі на повітрі, тому що в процесі розморожування відбувається активне розмноження бактерій і мікробів усередині та на поверхні продукту.