Навіщо потрібно просівати борошно через сито?

Якість тіста Борошно, перебуваючи в упаковці, під вагою власної ваги злежується і стає щільним. Просіюючи, ми робимо її більш пухкою та розсипчастою. У різних стравах результат проявляється по-різному. У дріжджовому тесті борошно допомагає краще розкритися дріжджам і зробити випічку більш пишною.Jan 17, 2021

Це класичний пиріг, який потребує поступового додавання. борошна. Її для цього треба обов'язково пропускати через сито, щоб вона позбавлялася грудок, викликаних неправильним зберіганням. Нині це і є «просіювання». Воно робиться, щоб борошно поєднувалася з іншими інгредієнтами поступово.

Насичення киснем Перша та основна мета просіювання пшеничний борошна під час приготування тіста полягає в тому, щоб збільшити обсяг. Завдяки цьому борошно набагато швидше з'єднується з іншими інгредієнтами, а у вас не виникне проблем із замісом та неоднорідною структурою тіста, грудочками.

Цей інструмент просіває борошно, позбавляючи її включень і насичує киснем. В результаті виходить повітряне, легке та ніжне тісто, яке надасть випічці однорідності, покращить естетичні властивості. При запіканні така випічка швидше піднімається.