Це класичний пиріг, який потребує поступового додавання. борошна. Її для цього треба обов'язково пропускати через сито, щоб вона позбавлялася грудок, викликаних неправильним зберіганням. Нині це і є «просіювання». Воно робиться, щоб борошно поєднувалася з іншими інгредієнтами поступово.
Насичення киснем Перша та основна мета просіювання пшеничний борошна під час приготування тіста полягає в тому, щоб збільшити обсяг. Завдяки цьому борошно набагато швидше з'єднується з іншими інгредієнтами, а у вас не виникне проблем із замісом та неоднорідною структурою тіста, грудочками.
Цей інструмент просіває борошно, позбавляючи її включень і насичує киснем. В результаті виходить повітряне, легке та ніжне тісто, яке надасть випічці однорідності, покращить естетичні властивості. При запіканні така випічка швидше піднімається.