Навіщо потрібен фермент Амилосубтилин?

Амілосубтилін призначений для «розрідження» молекул крохмалю для подальшого перетворення їх у глюкозу. Одного грама ферменту амілосубтиліну достатньо для розрідження 1500 г крохмалю. Глюкаваморин оцукровує крохмальну молекулу, розщеплену для цього першим препаратом.

Подрібнену сировину залити теплою водою: на одну частину сировини 4 частини води, в якій попередньо розчинити фермент Амілосубтілін. Отриману суміш заварити при постійному перемішуванні за температури 70-80 градусів Цельсія, витримати 30-60 хвилин до розрідження.

Амілосубтілін – бактеріальний ферментний препарат, що містить альфа-амілазу: швидко знижує в'язкість розчинів крохмалю, тим самим забезпечуючи підготовку сусла до дії глюкоамілази.

Фермент глюкаваморин має мікробне походження та використовується для оцукрювання молекул крохмалю.Інструкція із застосування глюкаваморину

  1. Розвести Глюкаваморин (17-20 гр./10 кг. …
  2. Додати у сусло, витримати 30 хвилин, періодично помішуючи.