Навіщо оцет при гасінні м'яса?

Додаємо до м'яса оцет, і за 30 хвилин будь-яке м'ясо стає ніжнішим. часто залишається занадто жорстким і недостатньо соковитим. Вирішити проблему дуже просто: додамо до м'яса трохи оцту і зробимо його ніжнішим за 30 хвилин.

Навіщо маринувати м'ясо

  1. По-перше, маринад, огортаючи м'ясо, зупиняє витікання м'ясного соку під час приготування. …
  2. По-друге, у процесі маринування м'ясо стає більш м'яким і тому готується значно швидше.

– Його додають у м'ясоденатурувати білок. По суті оброблене оцтом м'ясо можна їсти навіть сирим, воно легше засвоюється, а для шлунково-кишкового тракту кислота, яка міститься у їдальні оцті (якщо його вживати в помірній кількості), небезпеки не становить.

Завдяки йому м'ясо підрум'яниться при жарінні. Можна, можливо замінити олію невеликою кількістю майонезу, правда, якщо переборщити, м'ясо може підгоріти. – Чи варто додавати в маринад оцтову чи будь-яку іншу кислоту? – Оцет додавати не можна в жодному разі.