Де використовується сир Рікотта?

Рікотта – Відмінна альтернатива сиру. Сирники, запіканки, чізкейки із цим сиром «зазвучать» по-новому і потішать вас своїм ніжним смаком. Додайте в рікотту терті трави, спеції, прянощі та сміливо можна намазувати сир на хліб замість олії.

Свіжу ж рікотту можна використовувати у багатьох стравах. Його додають у чізкейки, пасту, соуси, лазанню, піцу, м'ясні пироги, солодку випічку, десерти.

Одним із видів італійських молодих сирів є Рікотта. За консистенцією він нагадує сирний крем з дещо відчутним солодкуватим вершковим смаком. Цей незвичайний смак робить його інгредієнтом для різних блюд, таких як ніжні десерти, паста, піца, лазіння.