Де людина застосовує кислоти?

Застосовується: – у промисловості (при виготовленні емалі, цементу, миючих засобів); – у косметології; – у сільському господарстві (як добрива);Sep 6, 2013

Фрукти, овочі, приправи постачають нам лимонну, оцтову, винну, щавлеву, яблучну кислоти. Усі молочнокислі продукти містять молочну кислоту. Вугільна кислотаце газування і шипучі напої. Кислоти нас лікують, наприклад, аскорбінова кислота-вітамін С, ацетилсаліцилова-аспірин.

Основна дія кислот – Відлущування та оновлення клітин шкіри. Щоб шкіра без тонального засобу була такою ж гладкою та однотонною, як із ним, клітини повинні оновлюватися регулярно та швидко. Чим старшим ми стаємо, тим більше часу займає цей процес.

Кислоти широко поширені в природі. Наприклад, лимонна кислота міститься в лимонах, яблучна кислота — у яблуках, щавлева кислота – У листі щавлю і в черешках ревеню. Мурахи захищаються від ворогів, випорскуючи крапельки їдкою мурашиною. кислоти. Ця ж кислота знаходиться в клітках кліток медуз і кропиви.