Де краще зберігати цукерки?

Найкраще зберігати цукерки у контейнерах або баночках з кришками. По-перше, це дозволить захистити продукт від потрапляння сонячних променів, які є дуже згубними для цих виробів. Усього кілька годин, проведених на сонці, зменшують термін придатності солодощів у кілька разів.

І все-таки краще утриматися від тривалого зберігання шоколаду холодильнику. Згодом на поверхні може з'явитись білий наліт, який утворюється через конденсат. Причина цього висока вологість у холодильнику. Жодної шкоди від цього нальоту не буде, але зовнішній вигляд солодкого виробу, на жаль, постраждає.

Важливо зберігати шоколад і шоколадні цукерки за низьких температур. Намагайтеся зберігати ласощі у прохолодному, сухому місці, далеко від надмірної спеки або вологості. Ідеальна температура для зберігання шоколаду складає 18-20 градусів.

Не зберігати в холодильнику! Це найпоширеніша помилка. У холоді шоколад починає активно віддавати вологу. Його поверхня стає вологою, що може сприяти появі плісняви!