Хорошого коктейлю має бути багато, тому витончені чарочки не підійдуть. Найкращий варіант для приготування мохіто – хайбол, ідеально – склянка «Касабланка».
Наприклад, свіжі морепродукти, риба, суші, сир, горіхи, фрукти чи ягоди. Для любителів солодкого з мохіто органічні повітряні мусові десерти, а також морозиво, сорб або суфле.
Спрайт Ми використовували звичайну, немінеральну газовану воду та цукровий сироп. Для прискорення приготування коктейлю їх можна замінити на солодку. газуванням "Спрайт".
Особливого етикету розпивання у Мохіто ні. Зазвичай цей добре охолоджений кубинський коктейль подають із трубочкою, внаслідок чого його п'ють невеликими ковтками, намагаючись вловити нотки смаку та вгамувати спрагу. У більшості випадків закуска буде зайвою, тому питання, з чим пити Мохітонавіть не ставиться.