Чим замінити борошно для смаження?

По-перше, як панірування використовуйте готові або приготовлені самостійно із сухих шматочків хліба сухарі. По-друге, можна постаратися і приготувати кляр з яєць, борошна і панірувальних сухарів. По-третє, для панірування підходить яєчний лейсон – це суміш яйця і молока.

У таких випадках замінити борошно можна крохмалем. Якщо борошно необхідні для присипання форми або панірування, можна використовувати замість її манної крупи або панірувальних сухарів. Також для панірування замість борошна можна візьміть мелені вівсяні або кукурудзяні пластівці, солоні сухарики або чіпси.

Що можна взяти замість борошна та сухарів Манка відмінно впорається з роллю рибної «мушлі». Продукт помітно покращить зовнішній вигляд страви: на рибі з'явиться апетитна золота скоринка. Крім того, манка додасть страві додатковий приємний смак.