Японці називають натто суперхарчом і вважають, що воно розріджує кров, знижує рівень холестерину, зменшуючи цим можливість розвитку серцево-судинних захворювань, у тому числі інсультів..15 серп. 2020 р.
Як їсти боби натто?
Натто упаковують у контейнери з ПВХ та їдять у сирому вигляді, зазвичай з рисом. Найчастіше його змішують із зеленою цибулею, гірчицею, сирим яйцем та/або соєвим соусом, які вкладають в упаковку при виробництві. Крім вживання з рисом натто може додаватися в роли, супи та інші страви. Збережена копіяПохожі
Чим пахне натто?
Наприклад, аромат «натто» — традиційного сніданку із квашених соєвих бобів — усі описують по-різному. Для одних натто пахне як сир, для інших – як старі шкарпетки чи сира картопля..