Для початку потрібно вимочити печінку в холодній воді. Тривалість замочування залежить від віку кролика і коливається від 20 до 90 хвилин. Якщо печінка має специфічний запах, при вимочуванні можна додати у воду трохи оцту. Вимочену печінку потрібно обсушити та порізати шматочками середньої величини.08 Feb 2019
Печінка кролика вимочити протягом 1 години у холодній воді, добре промити. Зрізати у печінки жир та потовщення. Воду довести до кипіння і викласти до неї печінка. Ще раз довести до кипіння та готувати під кришкою на невеликому вогні 15 хвилин.
Щоб печінка вийшла ніжною, її необхідно замочувати в холодному молоці. Достатньо 30-40 хвилин, але спочатку печінка слід розрізати на порційні шматки. Потім її необхідно дістати та просушити.
З печінки кролика можна приготувати велику кількість різноманітних та корисних страв. Крем-суп, теплі салати, котлетки з вівсяними пластівцями, рулети. Найшвидше просто підсмажити печінка кролика, вона виходить смачна і ніжна, трохи рожева і соковита всередині.