Чи потрібно додавати воду в аерогриль?

Воду при приготуванні потрібно додавати тільки ГАРЯЧУ. Це значно прискорить процес та заощадить на рахунках за електрику. Правило 5. Якщо не хочете довго і мотузно відмивати грати, готувати прямо на них намагайтеся якомога рідше.

Додавати олію необхідно тільки при приготуванні домашніх страв зі свіжих інгредієнтів, які не пройшли попередньої обробки – наприклад, при приготуванні картоплі або курки. Масло покращить смак страви і створить хрустку скоринку.

Загалом страва готується близько 35-45 хвилин. Показником готовності страви буде прозора рідина, що випливає з курки після проколів гострим ножем або зубочисткою, якщо витікає рожева рідина, то тушку готують ще кілька хвилин. Перевертати курку не треба.

Найкраще в аерогрилі вдаються страви в алюмінієвому, силіконовому посуді, антипригарних формах, скляних та керамічних горщиках. Посуд обов'язковий потрібно встановлювати на ґрати для забезпечення рівномірної циркуляції повітря, інакше продукти залишаться сирими.